Monday, July 06, 2009

Shopping @ Nagoya + Tesco

Last Saturday aku ker Nagoya @Tesco Bukit Tinggi.Dah plan dapat gaji nanti nak beli kain ela buat tambah-tambah lagi baju raya.heheheh...semangat tol nak raya ek....pose pon tak habis ganti lagi....Sebelum balik keje aku ada announce satu opis sape nak follow aku gi Nagoya.Ijan cakap dia nak ikut.Nak beli kain untuk kasi kat bbsitter Kimi.

Kebetulan sampai jerk kat Nagoya ada promosi kain semeter RM2.50.Per gi aku grab ler 2 pasang.Baru RM20 jerk kan.Rezeki aku.Ijan beli sampai 5 pasang.Huhuuu...raya sakan nampak kak.....


Aku beli 4 pasang.3 pasang aku nyer dan sepasang lagi untuk Nurin.2 kain yang kaler hijau tu ler semeter RM2.50.Yang lain rege lain yer......


Yang ni untuk Nurin.Sweet jerk kan.....




Yang ni ingat nak boh beeding ler....Kak Zura sila jangan lari yer.....Saya dah booking akak untuk jahit beeds ni....Tunggu mak siap jahit yer....

Pastu ronda-ronda kat stall kecik-kecik kat Tesco tu.Try tudung Tok Ti ler...Tak berkenan .At last aku beli blouse ni.Huhuhuh....melayang duit aku lagi....

Cakap ngan Ijan lapar ler.Jom cari makan.Rasa nak pi pulun kat SR tapi ...tak nak ler...budget dah lari...So cari makanan yang murah.At last kami decided ker Station Kopitiam.Ok ler makanan pon muranh dan mengenyangkan.



Yang ni pilihan aku.Air sirap limau ngan Kung Po Cheken.





Yang ni Ijan punya.....Dia pilih Ice lemon tea ngan set nasi with tomyam. Eh!!!! pelik la glass ko tu Ijan.....






Sekian shopping aku untuk kali ni.ohhh...Jarang dapat gi shopping cam orang bujang.Selalu akan bawa anak-anak sekali.Tak aman...tak aman.....Bukan penat membeli tapi penat menjerit....."Nurin....Irfan.....sini...jangan lari-lari...."huh...tak best kan....

4 comments:

M@L@ said...

patut ler aku g tesco diorg ckp dah habis ruper nyer korang dah rembat yer..hahhaha..
za cantek ler blouse ko tu brp harge nyer tu??

eza said...

mala....ada banyak patern tau.Yang aku nyer tu 45 henggit.takat tu jerk yang aku leh tawar regenya....

ijan@2 aka ummihakimi said...

wekekekekeke..
rezeki kita berdua...
memang syok gilew....

eza said...

betul jan...rezeki....

Blog Widget by LinkWithin