Friday, July 10, 2009

Alahai kawanku..... :P

Semalam aku dapat berita yang cukup menggembirakan + berbaur jeles pon der + sedey .Hahaha...korang nak tau kenapa ????


Salah seorang kawan aku yang amat aku sayang dah peggy.Cecepat gi clinic U**M* untuk confirm.Owhh Ijan....tekejut aku.Pelik pon der ....sebab baru 26/6 ari tu kita bocor sesama.Begitu express sekali ko yer....Aku tau kalu semalam aku ada sure akulah orang pertama yang tau kannn....kan....kann....Thanks tu Fieza kasi bocor ini rahsia....ah Jan.....tak yah ler nak berahsia.mulut tempayan leh tutup ,perut mu ittew nak tutup tang mana yer....tetap nampak jua...hahhaha.....



Anyway ,aku doakan agar kandungan ko dan diri ko dalam keadan sihat.Selamat menjalani hari-hari yang indah sepanjang ko peggy nih yer....Tahniah juga buat D 4 " D**K*Y " hahahah..... dan abang kimi "nepon...nepon...".Semoga gembira dengan kehadiran orang baru kelak yer.....



p/s : Ijan sedey tau aku.....sebab dua kali tak menjadi.Memang aku nak sangat-sangat.... :-(

7 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

alahai kak ..jgn sedey2 ... yg penting usahaaaaaaaaaaaa ;-)

ijan@2 aka ummihakimi said...

kekza.. mne tahu pas ni rezeki anak berganda...

ape yang penting...USAHA...

M@L@ said...

jgn ler sedey..meh kiter sama2 keje kuat.. aku pon teringin jugak..

eza said...

Yer kengkawan sume...saya memang kerja keras 2-3 bulan kebelakangan nih,tapi masih belum mebuahkan hasilnya....pujuk hati nih sabar...sabar...

Nana said...

ala kak eza..jgn sedih2 mayb lom rezki tu..usaha tangga kejayaan kak..chaiyok2!

Linda said...

usaha tangga kejayaan..
tp jgn berusaha ats tangga aar...
umh mu byk rakyat...

eza said...

nana : tu ar tgh gigih usaha nih.harap2 ada berita baik kelak.

linda:siang hari x der orang...hehehe...

Blog Widget by LinkWithin