Wednesday, July 22, 2009

Kasi idea sikit.....


24/7 ni genap la usia En.Yeop 34 tahun.Kek tahun ni tak der dan dah diganti ngan makanan lain.Boring ler....asyik bufday jerk makan kek.....so,aku dah tempah benda yang lain dengan bantuan kawanku Fieza....heheheh...harap benda tu bila dah jadi cantik dan yummmyyyy......
Memandangkan kedudukan kewangan yang tak berapa stabil,maka disini aku memohon jasa baik kawan-kawan sekalian sudilah kiranya menyumbangkan idea-idea yang boleh diguna pakai untuk aku kelak.Ala orang kata bufday suprisekan....Kalu yang tak melibatkan duit lagi bagus.....hahahah....bukan kedekut occay.....cuma poket ku yer yang dah bocor.....

Untuk pengetahuan kengkawan :

1. 24/7 tu En.Yeop keje shift petang.Start keje kol 4.00pm dan habis kol 12.00mlm.Kalu sambung ot balik keesokkan paginya 25/7 6.00am.Apa yang perlu aku buat...????


2. En Yeop tak nak dah barangan berupa baju....underware hatta barang-barang yang cikai.huhuh...dah tau bini ni gaji tak seberapa nak minta barang memahal...(heheheh...aku tau dia saja nk duga aku tu....).Jangan harap yer nak membeli barang yang memahal.....siot jerk bini ni....


3.En.Yeop ada hint2 kat aku nak spec itam.Nak yang branded plaks tu.Dah brended rege pon sure cantik kan.Tp kan apa yang aku faham akan diri En Yeop ni,memula dia nak.Bila dah dapat nanti pakai sekejap trus ltak tepi.
Eh !!!...kenapa cakap cam tu ??? mungkin kali ni tak kot.Hadiah dari isterikan......
sebab aku tau la laki aku...dah beberapa barang camtu gak...ari tu beli MP5 dah ketepi gak....camner nak beli...rugi kan....Sekian beberapa tips untuk panduan anda...


Sudi-sudikan lah yer kasi idea2 yang bernas.....

5 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak bg kad bestday design santik2 sendiri > print > laminate ker @ msk frame .. ok apa ;-)

eza said...

opppsss...diana tadi akak ada edit sikit entry ni....

bufday cards ek...k...akan di pertimbangkan...tunggu idea dari kengkawan yang lain plak....

Nana said...

tempah satu tshirt yg ada gambo satu family bg adiah kt dia.k x?

eza said...

nana...dia x nak baju ler...

SwEeTFoResT said...

erm..pe erk..yg x melibat kn wit yer..erm..cube sis wat bufday kad pastu tempek kan skali pic time2 becinte..hehehe..

Blog Widget by LinkWithin