Tuesday, July 21, 2009

Lunch semalam

Memula ingat lunch ngan member-member kamceng jer.Sekali Fiza bawa En Cerpelai ngan member opis dia.Ok gak menambahkan gamat kat Casa Bayu tu.Tapi kehadiaran En Cerpelai tu cam halimunan jerk....Malu ek....

Eeeeee....asal idong aku tetiba nampak besar ek????hissss.....camera ni makan tuan yer......sebelah aku tu mala dan fiza.


Aku mamam ni semalam spegetti chicken chop with blackpapper sauce.


ngan air blackcurrant
Yang ni En cerpelai punya.sian dia.nak start makan aku dok kacau nak snap dulu nasi goreng tu....terbantut ek selera nak makan semalam.Apa la kak eza nih.....melampau.



Mak yong Ijan makan mee cantonese.Katanya sengkak perut makan mee tu + loya.....hehehe


Pas makan aku berkejar ker Tabung haji . Pengarah tabung haji tu soh datang sana.Katanya "duit cik ni dah banyak sangat sampai tak tersimpan kami dibuatnya...."bley cam tu.....dan memandangkan aku adalah salah seorang pemegang syer terbesar kat tabung haji tu maka giliran menunggu idak ler lama.tak sampai 10 minit dah selesai.



Kesimpulan sekitar perjalanan aku pergi dan balik ke Tabung haji... very smooth.Cuma pening sikit ngan pembinaan jalan yang sedang dijalankan kat Klang tu.Bila mau siap da....

7 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah aktiviti makan2 ........... kak mmg pening jalan kt bdr klang tue .. sesak kan

eza said...

tu ar diana....bila la mau siap kan....

M@L@ said...

sedapkan mkn kat situ tp kali ni aku nyer cam sikit jer...lain kali tak nak order sama menu...hehehehe

za dui dah byk yer... meh ler derma kat aku...

Nana said...

aih,,tgk spageti tu rasa mcm nk masak spageti plak.hehe

Puan nOLie said...

Eza..baju ko berkilat benoo tuh idong nampok besooo hahahahhaha larikkkkkk

eza said...

masak nana...jangan x masak...

oitt...mak kaloi...ko,kalu part2 mengutuk serah jerk la kat ko yer....ala jeles ler tu ko x der baju kilat....hehehe...

cerpelai said...

Pehh.. Siap kutuk gua sekali tuuu..!! Mentang-mentang laa gua ni pemalu sikit bila berhadapan dengan pompuan..

Baik sungguh gua nih.. Anak sapa laa agaknya..

Blog Widget by LinkWithin