Wednesday, July 08, 2009

Party time.....






Hari ni genaplah usia Ivy 41 tahun.Ivy ni merangkap teman opis aku a.k.a tokey soh kat opis nih.Pompuan ni memang sporting.Otak giler-giler cam bebudak yang lain kat opis aku.Tp ada masanya dia strict dlm keje.Dah buat salah tentu la marah kan....




Occay la berbalik pada small celebration bufday party untuk Ivy.Dia belanja kami satu opis kat D'Tavern nearest ngan opis aku.Dan seperti biasa kita orang akan beli kek dan hadiah sebagai pelengkap majlis.So layan ler gambar-gambar sekitar majlis tu ek......











Bufday gurl

Fruit cake yang sungguh yummyyyy......
Peace......






Ayooo..asoh....ganasnyer potong kek.....





Antara member-member aku yang hadir :


- Abang Busra


- Richard


- Tay


- Jess


- Chong


- Mala


- Ijan


- Ah tat

- Farah

- Steven


- Ms Kay ( one of our customer merangkak kakak Ivy..... )








Antara menu yang di order :


- Bread

- Fish
- Chicken chop

- Beef steak

- Kekacang

- Air kosong.apa da.....yang berkaler tak der ker????

- Coffee & tea

- Ice cream (1 scoop tak cukup....)















Sessi buka hadiah.....Kami hadiahkan Ivy pasu kaca sebab dia suka tanam pokok kat opis nih....


Yang ni Ms Kay kasi.....Key chain





Wei Ah tat !!!! mana ko nak bawa lari pasu tu ek....


3 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhhhhhhhhhhhhhh bagusnya celebrate mkn western ... meriah tul ..kalau kami buat potluck .. sambut di ofis .. ramai2 ;-)

eza said...

ekceli mmg jarang celebrate kat luar.Biasa tapau makan reramai kat opis.Memandangkan Ivy ni Tokeysoh,so kita org pau ler dia makan kat luar...hahahah....

Nana said...

sedapnye..lapo laks

Blog Widget by LinkWithin