Monday, June 22, 2009

Raikan Hari Bapa.....Ada gambar wooo....



Semalam hari bapa kami anak beranak just sambut ala kadar jerk.Idak ler grand-grand.So apa yang aku plaining menjadi.Aku tak buat suprise pon ....bagi tau sesiap.habis cite.

Balik keje hari Sabtu lepas aku gi JJ Bukit Tinggi beli tiket wayang untuk tonton malamnya.Kalu beli time nak tengok tu...aku rasa sure sold outnyer sebab cite tu baru tayang.Dan aku rasa ramai orang akan select cite tu untuk tengok.Nak tau aku tengok cite per????Jom baca lagi coretan ku ini....


Aku pilih cite Jangan Pandang Belakang Congkak.En Yeop dan anak-anak request cite tu.Kelakar beb cite nih....Aku suka.Tapi En.Yeop kata boleh la.....hissss...per punya citarasa ler.....Katanya boleh dikomedikan lagi cite tu.....Olahkan lagi katanya....Huhhh...kalu pandai sangat gi ler jadi pengarah....


Tengok kat panggung 9.Orang kata panggung ni berhantu.Dah ler nak tengok cite hantu. Tawakal jerk la.....Alhamdulillah ok jerk.......
Gambar bawah ni masa kat dalam panggung wayang.Giler meroyan aku jap tangkap pic anak-anak aku.Sampai En.Yeop kata udah-udah ler.....Aku tak peduli.Aku bukannyer kacau orang pon.....

Cite dah nak start.....Jeng...Jeng...Jeng....


Yang ni snap time dah nak balik.....



Payah tul nak snap gambar mereka ni.Tu yang nampak tang belakang jerk tiga beranak nih.....






Hari Ahad tak kemana pon.Sebab kami laki bini sibuk mengemas rumah.Sampai MB Selangor datang kat kawasan taman kita orang pon kami tak join...Apa da....tak der semangat kejiranan occay.....
Semalam masa gi belik tiket wayang aku sempat beli kek untuk En yeop sempena Father's Day.Sian Nurin...katanya Nurin tak der apa-apa nak kasi kat ayah.So aku belikan ler kek.Kekonon Nurin ler yang kasi....
Memandangkan aku suke kek cekelat,makanya ni la yang aku beli......Sedap......




Anak-anak aku posing dah cam nak sambut bufday ayah diaorang laks....heheheh...lantak ler.....Bebudak kan ker suka part tiup-tiup lilin nih......




Dah tu jerk la aktiviti kami hari Sabtu dan Ahad semalam.....Sekian......

5 comments:

M@L@ said...

blom g tgk pon citer jgn pdg blkg congkak semua ckp kelakau..mesti pegi tgkkk....

sedapnyer kek tu za ada lg ker???..bwk ler kat ofis..hehehhe..

ijan@2 aka ummihakimi said...

JPBC... jelesnye kekza da g tgk... bile agaknyer kiter dapat tgk nie...


Selamat Hari BAPA untuk cik yeop gak...
kekza..apsal kek tu cam best gilew?????bli ktner?

eza said...

Mala : ader lagi...sok kalu ada balance aku bawak gi opis.tadi ingat nak bawa.Sebab kelam kabut dah lambat maka terlupa...

Ijan : kek falvour american choc.kek tu aku beli kat La Bahome JJ tu gak.Malas nak ker kedai kek yang biasa aku gi tu....

Nana said...

wah siap ptg kek lagi.bagos nye...

bezz plak tu g tgk wyg jeles..jeles

eza said...

nana,budak-budak kan ker suka part tiup2 lilin nih.Saja wat gedik2 ....nak plan grand2 idak ler teman....

Blog Widget by LinkWithin