Wednesday, June 03, 2009

PIL datang melawat kami....

Hahahah..tajuk ni cam melampau ek...patutnya anak cucu balik kampung melawat orang tua .Ni idak jadi terbalik plak.Rindu kat anak cucu ler gamaknyer tu....Kali ni PIL tak datang berdua.PIL bawa Kak Sitah dan anak-anaknyer.Saja bawa mereka jejalan sini.
Malam semalam kami adik beradik belanja orang kampung makan malam kat Bagan Seafood.Huh!!!! masakan semakin tak sedap la.Gamaknya tukar chef tak.serba tak best la....Apa leh buat dah order....pulun jer la....NI ada sikit gambar buat tatapan korang sume.tu pun kalu korang nak tengok ler kan....Malas nak cite pepanjang , jom layannnnn.....


Sabar menanti makanan....

Apa yang ko senyum-senyum tu LInda ???? gediks jerk aku tengok...

Ayu,MIL,Ejan dan FIL (gambar FIL tak clear la....)

Nurin,Aiman dan Mira

Irfan yang bad mood

En. Yeop

En. Yeop dan Airel

Ni la menu yang kita orang makan malam tadi....

Orange Juice

Tomyam
Nasi

Sayur campur

Sizziling taufu

Sotong

Butter prawn

Ketam .....awat gelap plaks gambar ni....
Eh !!!!! mana gambar ikan siakap tiga rasa???? Huh ...lupa snap la tu.....
Sekian....

11 comments:

ijan@2 aka ummihakimi said...

tu je alkisahnyer???
sedap x??
aritu kita g makan..ade sedikit kureng kan???
malam tadi g mane rsenyer??

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhhhhhhhhh seafood ..kak bagan seafood nie kt tjg harapan ker ... sy selalu ke Lotus @ muara jer ...

mama tisya said...

aduhai pose2 ni kalo tgk gmbr makanan terliur...tk sbr nk bukapose ptg ni

ida81 said...

lapo la pulak tgk pic makanan..sungguh menggiurkan ni..dhle posa ni..huhu

eza said...

Ijan : Kureng sikit ler.Agaknya dah tukar chef kot...

Diana : Bagan seafood ni kat area kolam pancing sea lion.Jalan trus kedepan dari lotus tu...

errynn : sabar....

Ida : lapar yer....tunggu ler nanti buka pose leh ler makan...heheheh...

Precious said...

Makan besar tuh! Uih .. nape mulut aku nih tak berenti basah nih ... tom yam iturrrr ...

Nana said...

wah!! makan busat nampak
syoknye kumpul ramai2 kan

eza said...

memang sonok nana....lagi pon sekali sekala PIL datang dari kampung kan tu yang ajak gi makan luar

Nina Rizwina said...

kak eza...sedapppp nyeeeeee...waaaa..tak sabarnye nk abih pantang lg 6 hari ni..kak eza, bile la nk blanje kitaorg plak???hehheheheh....rekemen la seafood kat sana yg best2..

eza said...

tu ar...ari tu cam dah janji ngan wati nak gi makan2 kat port klang nih...haiihh.....tak jadi ler plaks...tengok ler camner nanti set balik.....

Ayu Jaffar said...

suka ekkk pegi bagan, tapi kan eza...kita lagi suka muara punya masakan :p

tapi sekarang nie depa masak mcm hampeh la..... :(

Blog Widget by LinkWithin