Tuesday, June 30, 2009

Potluck

Rancang dari last week lagi nak buat potluck ngan kengkawan opis nih.So semalam ler masanya.Ekceli nak makan kat Tanjong Harapan.Tapi cam tak de harapan jer nak ke sana sebab our big boss ada ler plaks.kang balik lambat kena soal jawap laks.Malas ler.Ijan kasi idea soh makan jerk kat umah aku.Kalu nak makan kat opis tak leh sebab lauknya cukup-cukup untuk kami berempat jerk.Sian laks bebudak opis nanti ngendeng.

- Aku prepare nasi ngan buah
- Ijan bawa ikan goreng,tempe ngan telor dadar
- Fara bawa sayur
- Mala laks masak lemak ikan kembong









Aik...berselera nampak kak.....




4 comments:

Nana said...

bez kan kwl opis jenis sepakat ni.kt sini jgn arap la dpt potluck2 bagai..

eza said...

betul tu nana.kalu x sepakat payah.
nak2 kalu orang tu jenis bawak perut jerk.sungguh tak adil...

ijan@2 aka ummihakimi said...

bile lagi nak buat???

eza said...

ijan,kena ngan masa aku set jerk...

Blog Widget by LinkWithin