Thursday, June 18, 2009

Lama betol tak tunjuk skill masakkan.....

Bukan tak masak ek...dan bukan tak der gambar untuk di tempek.cuma malas jerk nak copy paste masuk sini.So bila rajin ni letak ler serba sikit apa yang aku dah masak untuk hari-hari yang lepas......

Kari telur
Sayur campur

Ikan kering

Sambal kuini.Rasa tak kaw ler....mungkin ikut air tangan kot....

Masak lemak ayam

Bubur nasi


5 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh menyelerakannnnnnnnnnnnnnnnn

eza said...

awak pon apa kurang nyer kalu masak ....leleh wa cakap lu....Diana,time peggy ni rajin tak masak????

ijan@2 aka ummihakimi said...

wah... lobak asin...
apsal cam kec ur je mulut ku ini

M@L@ said...

dah habis baru nak tunjukkkkk....lain kali masak calling2 ler aku nak ayam masak lemak tu!!!

eza said...

Ijan : aku follow resepi Ivy cara nak masak lobak asin tu.

Mala :Insyallah....

Blog Widget by LinkWithin