Thursday, August 20, 2009

Seminar lagi....

Dalam masa seminggu ni ada dua seminar aku kena attend.Satu dah lepas.Tinggal satu lagi jerk...
Jap gi 2.30pm aku sensorang gi attend seminar .Seminar berkisar tentang kerja aku. CARGO*DECLARE WINDOWS VERSION SOFTWARE.Argggghhhhh sure boring sebab Ijan tak follow aku hari ni.Turn dia 26/8 selasa minggu depan.Dah pujuk management soh bagi same date ngan aku tapi...hampehhh...dengki ler tu.Cam tetau jerk aku ngan Ijan ada niat tak baik aka mengular.....hahahahaa.....tapi kan Ijan kalu ada makan-makan nanti untung ler aku.Ko,maaf yer ....sebab bulan pose.walaupon ko tak pose ker hari tu ko tetap tak leh makan di khalayak ramai....hohohoho.....Yang nyata kalu seminar ni membosan kan dah tentu aku akan nak zzzzzzz.....owwwhhh !!!! kena bawa gegula untuk hilangkan rasa ngantok....

2 comments:

ijan@2 aka ummihakimi said...

memang management dengki kan kekza... bukan niat jahat sangat pon.. bagusnyer kite dedua pegi.. klu saya x paham leh tye kekza.. klu kekza x paham tye saya plak.. klu dedua x paham.. tye lah CIKGU!!!

nie.. g ngan si APEK tu... malas tol lr,

eza said...

apa leh buat,redha jer la ijan oiiittt....

Blog Widget by LinkWithin