Wednesday, August 19, 2009

Mengecat part 3

Ni la hasil kerja tangan ku mengecat pada last saturday.Turun naik tangga occay.Owwwhhhh!!!! sunggunh memenatkan.Tengok ler 3-4 tahun lagi.kalu cat ni dah tak elok tak pon dah boring tengok harus mengecat lagi...hehhehe








10 comments:

Nana said...

wow!! cantik2

Drama Mama said...

cantiiiikkkk....skarang ni memang trend belang2 kot yer? hehe..i pon painted our son's room belang2...meh la jenguk http://a-drama-mama.blogspot.com/2009/07/of-blue-room.html

:-)

Ayu Jaffar said...

thn nie sy bercita2 nak pegi beraya ke rumah tuan punyer blog ini pasal nk tgk rumah yg bercat baru :p

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kak ;-)

eza said...

thanks nana.percubaan kali pertama wat belang-belang gini....

eza said...

drama mama x sure plaks trend terkini ker per.ni pon secara tak sengaja dapat ider nak wat cenggini.bila dah sipa nampak cantik ler plaks...heheheh....ok nanti sapa pi jenguk yer....

eza said...

ayu,sila-sila.jemput datang....

eza said...

terima kasih diana....nanti kalu rajin cat ler .kalu ada ider lagi menarik dari ni per salahnyer mencuba kan.... ;)

M@L@ said...

td pegi umah tuan blog ni mmg cantek cat belang2...

eza said...

tq mala....ko gi umah aku td pon sebab suar aku terk*y*k...hehhehe..wat malu jerk.sib baik cepat perasan.....

Blog Widget by LinkWithin