Tuesday, August 04, 2009

Huwaaaa.....

Kenapa sakit mata aku ni tak baik-baik lagi....ingat semalam dah nak beransur pulih.But hari ni....kena plak mata belah kiri.Ari tu kanan.Bantai MC sampai 5 hari.Kali ni tau tau ler.....Nak Mc ker idak.....Sian kat member-member yang cover kerja aku.Asal aku cuti jerk semedang tu ler ada problem.Kalu aku ada tak lak jadi.....Dah kerja aku.Dah tentu ler aku tau camner nak solve problem tu kan.....Pada member-member aku tu maaf ler sebab susahkan korang.Bukan aku sengaja tak nak datang opis yer....Dah terpaksa.Kang jangkit satu opis lagi haru-biru tunggang-langgang opis ni dan boss kita nanti.....

5 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kesian kekza...
MC je lah..daripada satu opis yang kena..tak ke haru MR.ANG tu kang..
kesihatan kene jaga..kekeke..

ala..apa ada hal..
derang sumer bleh je handle keje2 kekza..bila lagi derang nk buat sume tu..wekekee

eza said...

hahaha...betul kata ko...sekali sekala kasi keje kat orang yang suka mengular tu kan...

iswatie "colours of life" said...

alo sakit mata yer....

kak eza..mana gambo kelas buat kek? dah up ka?

eza said...

Kemalasan tahap dewa skarang ni.nnt2 lah ye wati.akak still mc lg....

M@L@ said...

moga ko cepat semboh....

Blog Widget by LinkWithin