Thursday, May 28, 2009

Oh !!!! adakah ia akan menjadi milikku.....

Hari tu aku ada cite pada korang pasal aku dah tukar line handphone dari celcom ker digi kan....Ekceli cost tukar line dan bill setiap bulan disettlekan oleh company tempat aku keje ni.untung kan.....Rentetan dari ittew digi kasi 3 biji handphone kat company aku.best beb !!!!!....semalam aku cuba nk kecek bos aku kasi kat aku h/p Nokia E71 .tak silap aku member siber aku Diana pon ada guna gak handphone cam gini.Tapi bos tak masuk .Just borak ngan member opis kat depan opis ni ha.pastu chow ker OTWC.Huhhh!!!! cam tetau jerk aku nk mintak Handphone tu.....Tak per hari ni aku cuba lagi......





6 comments:

ijan@2 aka ummihakimi said...

x mungkin..
la yumkin...
nahe he..

wakakakakakakak
bagi le bos rse dulu..
ade sorang bos kecik tu cam da cuak je...
takut HAK dia dirampas..
ekekekekke
ZAHATNYER AKU..

SyaNa said...

ewahh best nye bleh mintak kt bos..
semoga dpt ye kak

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak men ler sama pakai hp sama cam sy ..he..he..

eza said...

ijan : hahahaha....

syana : kalu dah bos dianggap cam best fren tu yang berperangai gittew.....hahahaha....

diana : harus....dalam proses memujuk boss nih....

M@L@ said...

za bolehhhh ang ckp...BOLEH BLAHHHH!!!!
HAHAHHAHAHAHHA

eza said...

mala : ni sah-sah ada niat berunsur kedengkian ....hahahaha...

Blog Widget by LinkWithin