Tuesday, May 26, 2009

Haaaa????? Apa ?????

Semalam malam gi check darah Nurin dan resultnya :
- Nurin kekurangan darah.Kuantiti skarang cuma 142 normal 300
- Dan Nurin juga di suspek Denggi.

Hari ni kena test darah lagi untuk kali kedua.Harap-harap tak kena warded.sian tengoknya.....

Dah hantar MC kat sekolah agama mentioned Nurin tak dapat duduki peperiksaaan dalam minggu ni sebab dapat MC 4 hari.Dan ikut peraturan tak leh postpone.Part ni yang paling aku geram...nanti aku cite di lain entry occay....

Pastu anak kedua aku Irfan.Malam tadi tetiba demam.Irfan ni pon baru jerk baik demam.dah kena serang lagi.Nak kena bawa Irfan sekali wat check up...

Harap kengkawan sume doakan kesihatan anak-anakku pulih seperti sedia kala occay...terima kasih.....

Bye kengkawan....nak pi hantar anak ker klinik.....

7 comments:

iswatie "colours of life" said...

ler.....hopefully nurin ngan irfan ok..kalu warded pun x per coz nurse & doc leh monitor...

ubat pun ikut time diaorg bg...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

alahai kak .. siannyer nurin ..bg dia mkn sup ketam & buah betik + air 100 plus .. ok ...

Nina Rizwina said...

laa ciannyer..bg dia minum byk2 air k..huhu....seriau la denggi dan cikugunya ni..skrg ni menjadi2 plak...semoga nurin & irfan sembuh cepat2 yer..

Ayu Jaffar said...

sekarang nie kalo demam jek mesti kena ambik darah...

kesian nurin :(

Nana said...

ala..sianye...
get well soon yea nurin&irfan

s2m3r said...

Makan tembikai atau jus tembikai kak eza..isk..riso plak den

eza said...

kengkawan sume,
tq yer bagi petua dan mendoakan kesihatan nurin....harap semuanya pulih seperti sedia kala....

Blog Widget by LinkWithin