Thursday, May 28, 2009

Bleh aku terlupa....


Entry kali ni nak cite pasal wedding anibersari.sapa punya ???? tuan punya blog ler....


Memang sebelum tarikh yang dinanti tiba aku betul-betul ingat.Siap plainning nak wat suprise kat En.Yeop ler.Tetiba bila sampai tarikh jer trus aku terlupa tarikh 26/5 tuh.Kelam kelibut beb pasal anak-anak sakit.Semalam malam masa tengah gosok baju terus aku mengucap....huh!!! camner aku leh terlupa ni.....nak wish kat hubby tak sempat sebab dia dah kluar gi tengok final bola MU lawan saper ntah kat shah alam.Nak SMS rasa tak best la plaks kan.kalu dapat luahkan sendiri lagi bagus.


Tapi tak per la yang penting rumah tangga aku bahagia ngan kehadiran anak-anak.Alhamdulillah pas kawen ni rezeki kami murah.Dalam usia muda kami ni kami dah ada harta untuk dimiliki.Aku harap usia perkahwinan yang dah menjangkau 8 tahun ni akan bertahan hingga ke hujung nyawa....simple jerk wish aku tu kan....malas ler nak tulus pepanjang.


Aku surpose letak gambar kawen kan sini kan.Dari dulu nak letak tapi tak letak-letak gak.Apa da aku ni...Pelupa betul.Nanti la balik nanti aku carik ok gambar kawen aku ....Kita kongsi gambar ittew occay.....

10 comments:

Puan nOLie said...

Oihhh seb baik...baru nak mintak tempek gambo kawen...nak tengok wajah suci sebelum ditebuk tupai ahhahahhah

eza said...

siot ko puan laili....

Nana said...

lor..camne leh lupe?
epi aniberseri ye kak..

mama tisya said...

ler lupa anniversary...hah cpt kak update gmbr kawin..nk nengok..

anyway happy anniversary kak eza ..smoga berbahagia disamping suami & ank2 tercinta

**vote utk tisya utk toddler super model contest..cara2 nk vote jom tgk kt blog mamatisya...tq

eza said...

nana,tu la...boleh terlupa ek...
sebab tungang langgang anak-anak sakit ari tu.

eza said...

errynn,nanti letak gambar kawen ittew.tq yer wish kat akak.

nanti akak vote tisya....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

he,.,he.. kak byk nor pikir tue .. takper lmbt wish janji nanti weekend celebrate sama2 .. heppi anibestseri kak ;-)

eza said...

tq yer diana....

ida81 said...

hepi anniversary kak eza.moga berbahagia selamanya

eza said...

terima kasih ida.....

Blog Widget by LinkWithin