Tuesday, March 24, 2009

Sarapan di mana ?

Hari ni aku dan Ijan pakat bekfes kat Mc Donalds.Kebetulan selera makan kami sama.Jadi kami order 2 set "BIG........." apa yer...Ooo..."BIG BREAKFAST" berharga RM 9.80 per set.Tengah-tengah bulan ni blanja bagai tak ingat.Ala...sekali sekala ok la kan....hahahah...asyik ungkap ayat tu jerk bila makan makanan yang memahal.....tu la ungkapan yang sering bermain di mulut bagi kami yang berpendapatan yang tak seberapa nih....



5 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kalau mkn big breakfast nie sure tersandar kekenyangan ;-)

farr@ said...

tak ajak pon nk mkn kat sana...
kalo tau leh la kuar awl ckit,ceh...

eza said...

Diana - betul la diana memang kenyang....

Farr@ - len kali ler kita gi makan sesama yer.Tu pon bekfes tak dirancang....

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

oooo kowang pegi tak ajak aku yer!!!!!!
tak nak kwn kowangggggg.......

eza said...

mala - sape soh dtg lambat...tinggal la ko...

Blog Widget by LinkWithin