Tuesday, March 03, 2009

Kami picnik lagi buat kali kedua....

Akibat dari keboringan yang teramat sangat....aku ajak lagi member opis aku gi picnic.Derang setuju...Kali ni ijan tak join sebab dia MC.Sian ko..Moga ko cepat sembuh.Dan kali ni jugak ler aku ajak sorang member aku yang aku kenal melalui alam siber.Fazayu-PCM.Ari tu dia merengek kata sampai hati tak ajak dia....Aku pon SMS ler dak ayu ni.Per gi.....seperti orang ngantok disorongkan bantal.Gedik nak ikut gak...hahahahhaa....aku kluar awal ari ni sebab nak ambil anak balik dari sekolah.Dah siap hantar ker rumah bbsitter,aku trus bli nasik.Nak makan masa picnic nanti.....Aku pick up Ayu kat opis dia.sebab dia tak der transport..Idak ler jauh mana pon opis dia.....Lepak-lepak dalam 45 minit pastu tunggu per lagi...balik opis ler..takkan nak lepak sampai maghrib kat sana kan....

Baju itam tu Mala..biru Farah & merah Ayu......
Aku ngan ayu ngan farah....Silau ler mala mata aku masa ko snap pic nih....sbb menghadap laut kan....
Nasik yang aku tapau tadi.....
Ada lak pengintip yang dok aim makanan kita orang.....sorry ek...asal ko tak order tadi...kalu ko order leh ar aku belikan...


Semakin lama semakin banyak plak dia datang.Ko panggil kengkawan ko yer....Bleh blah aku nak bagi makanan aku ni....nak bli la sendiri.....Shohhh!!! shooohhh!!!.....
Aik !!!kak.... kusyuk makan nampak.....
Hahaha...sempat lagi tu snap gambar tempat keje hubby.Nampak tak kren-kren kaler biru ittewu....

2 comments:

ijan@2 aka ummihakimi said...

dedalam MC aku nie..ingat gak kekza....

bagus2...
tulah sahabat...

cesss...

Just terkilan x dapat makan same ngan kak ayu...

Ayu Jaffar said...

waaaaaaa, gumuknya kakak yg pakai baju merah tu:p

eza,
thks coz belanja mkn, ambik & anto semula sy ke opis, next time kita mkn2 lagi ye, enjoy sgt rasanya

Ijan,
lenkali kita dating ramai2 ye

Blog Widget by LinkWithin