Friday, March 27, 2009

Aku beli t-shirt....yeah...yeah....

Lunch ari ni aku,Ijan dan Farah meredah ker Pasaraya "B"....hahahaha...Pasaraya Billion.Kat Port Klang ni hanya Pasaraya "B" lah yang terdekat.Jalan kaki pon leh....Seminggu kalu tak jejak kaki kat sana tak sah.Kekadang tu tak membeli pon.Gatal nak gi cuci mata.Bila ada duit baru lah membeli.Apa orang kata survey dulu ek.....Tapi tadi aku sempat membeli 3 helai t-shirt untuk buat basahan kat rumah.Dah lama rasanya tak shopping pakaian untuk diri sendiri.Aku tak pentingkan brand.Yang penting kualiti setanding ngan harga ,berbaloi dan berpatutan....


Setiap sehelai berharga RM 6.90.Tak percaya...??
Meh tengok tag nih.....Aku tak tipu ok....Kualiti kain pon baik punya.....


2 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mak ai murah gilerrrrrrrrrrrrr

eza said...

yer memang murah diana....tu yang rembat sampai tiga lai....

Blog Widget by LinkWithin