Thursday, March 25, 2010

Yehh....Yeh....Barang aku dah sampai....


At last dapat gak barang yang ku tunggu-tunggu selama ini.Aku kirim dari one of my customer yang selalu ulang alik ker China.Sony PSP.As usual korang tau la kan barang dari China ni kebanyakannya ciplak dan yang ni salah satu daripadanya.Kalu nak beli yang original regenya berganda-ganda tau.Yang ni aku cuma bayar kurang banyak dari rege Sony PSP original.hheheheh..korang sure tertanya-tanya berapa rege PSP ni kan...kalu original almost RM800 gak kan.cuba teka...Kalu korang dapat teka ngan betul aku kasi PSP.............
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
nyer kotak....wahkahkahkahhahah......

Thanks la wat Mr Siau Chang atas kesudian mengambil order dari aku....next time leh kirim barang lain plak yer....Bleh tak???heheheh...cam ler Mr Siau Chang ni paham bahasa Melayu ni.Bahasa English pon ke laut ini kan pula bahasa melayu....Tak per...yang penting order aku tu betul....Thank you ye sekali lagi.
Paul,PSP dah sampai.....

9 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahh oklah tue kak .. janji bleh buat mainnn ;-)

eza said...

tu ar diana kalu rosak pon tak ler ralat sangat

Delima said...

wah jeles saya...... murah ke? RM5 dpt 2 eik kak eza? wekekekeke

eza said...

agak2 ler fiza oit..!!!
kalu RM5 bukan takat 2 biji,lebih dari tu ar akak sambar...yang nyata memang murah dari original.tapi tak tau la jangka hayat PSP tu nanti...harap2 bertahan lama ler...

Linda said...

hek eleh.. org x heran pun.. kita pun ada tau.. ori mari... hehehe..

M@L@ said...

wah rembat spai 2 sekali tu...yg merah tu sama dgn aisy nyer...

eza said...

oit..linda pe kejadah ko nyer ori...bukan ker laki ko tumpang kirim ngan member aku .kalu nak tipu pon biar la benda tu bukan datang dari aku....podah!!!!!

eza said...

mala untuk anak2 aku cuma satu jer.yang lagi satu tu untuk anak linda yg mengaku dapat benda tu ori...

Linda said...

betui ler kekza, ori dr china..

Blog Widget by LinkWithin