Monday, March 08, 2010

Chocolate Muffin

Ahad semalam pas balik dari kenduri kawen aku dan SIL Ayu menjalankan operasi wat Chocolate Muffin.Ni sume gara-gara terliur tengok blog Mamatisya ler ni trus teringin nak buat gak.Memula nak wat blueberry muffin tapi tukar ker Chocolate Muffin sebab anak-anak lebih suka chocolate compare ngan blueberry.Alhamdulillah menjadi gak walaupun mesin penimbang aku buat hal....Jom tengok hasilnya....



















Hari ni masing-masing bawa bekal ke sekolah ngan opis...sedap la tu gamaknya......hehehhehe....sangat puas hati bila muffin yang dibuat habis licin di makan... :P

13 comments:

mama tisya said...

bdk2 mmg suka chocolate...siap tabur2 love2 lg...dapnye...tp mmg kita suka blueberry...nanti nk try bli yg choc plak

M@L@ said...

tks za bg rasa chocolate muffin..sedapppp... nanti bawak lg yer...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhh dasatttttttttttttttt ;-)

SwEetForEst said...

terliur sweet tgok muffin chokolet..

wahhhh..nakkkk skit..

Nana said...

wah nampak sedap tu budak2 mmg suka coklat kan jgn ckp budak2 saya mak budak ni pon mmg suka apa saje yg ada coklat or rasa coklat

eza said...

tu ar errynn.kalu tak kerana errynn tunjuk kat blog,rasanya takbuat lagi kot...

eza said...

Sama-sama Mala.Kalu aku wat lagi aku kasi ko yer...

Ala diana first time buat.Takder makna nya dahsyat...dahsyat bagi aku yang first time buat ler.tak sangka leh lak menjadi.

eza said...

My dear sweet,harap maklum la yer,muffin tu dah habis.Nak buat lagi tak tau bila zaman nak buat...hahahah...:p

eza said...

oitt nana,muffin akak ni mana leh chelen kek cekelat nana.Nana lagi pro...akak ni budak baru belajar....

Ayu Jaffar said...

ade lagi tak ????

eza said...

maaf yer ayu dah habis licin...

farr@ said...

sedap la muffin tu..len kali sila2 la bgi lagi ye :p

eza said...

insyaallah fara...kalu aku rajin,ada la rezeki ko nanti...:p

Blog Widget by LinkWithin