Friday, March 19, 2010

Lunch semalam

Dah beberapa hari ni asyik buntu dan tak der per nak cite kat sini.Maknanya tak der cite yang menarik untuk aku kongsi bersama ngan korang.Owohhh....wat pengetahuan korang at this moment aku jadi bujang jap sebab En Yeop dan anak-anak balik kampung.Aku...sebab per tak follow sama,korang jangan tanya ek....tak der kena mengena ngan masalah rumahtangga yer...



Ok la nak cerita pasal lunch aku semalam.Aku lepak lagi kat Sweetie.Nampak gayanya cam akan menjadi port kami ler kat situ .Harga pon leh tahan...rasa pon ok .Leh ar tekak aku terima...Ada western food la...chinese style...thai style la....not bad...sedap...



Ni antara makanan yang aku order semalam.Rice + Chicken with blackpapper sauce,frise ngan ice lemon tea.















Yang kat bebawah ni kawan-kawan aku punye....














1 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

bestnya tmp keje dkt dgn byk choice utk mkn .. kami nie x byk choice .. mkn apa yg ada

Blog Widget by LinkWithin