Wednesday, March 03, 2010

Jejalan kat Alamanda,Putrajaya

Aku tiga beranak kali ni gi jejalan kat Alamanda.En.Yeop seperti biasa kerja...katanya cari nafkah untuk kami sekeluarga....KATANYA....Aku seperti biasa kalu tak der En Yeop pon leh hidup lagi...dalam erti kata lain idak ler terperuk kat kat rumah kena tunggu En Yeop bawa.En.Yeop pon tak kisah janji aku jaga diri dan anak udah...Tu yang aku salute kat dia percaya akan kebolehan aku.Tapi kan ok gak ler En Yeop tak ikut.Gi ngan dia tu semedang jer nak cepat.Nyampah aku.Kekadang tu belum sempat ronda satu shopping mall dah ajak blah...Tu yang aku prefer gi sendiri ngan anak-anak.Gi ngan anak-anak plak kena banyak bersabar.Kejap kang nak ke toilet la...nak makan tu la...nak beli ni la...tu semua psycho....sabar2x..hehehh...Jom ar layan sedikit keping gambar yang aku sempat ambil.Tak der mood pon hari tu nak snap gambar.Ingatkan nak ajak anak-anak naik bot @ kapal kat tasik tapi .....next time ler....







Skarang tengah promosi pakej perkahwinan.Yang ni kat ruang legar.Cantik beb pelamin diaorang promote.Siap leh test makeup lagi tu....




















2 comments:

Nana said...

bila g alamanda ni?kita pon pegi ari ahad hehe

eza said...

last week nana sabtu 27/2 ....takder rezeki nak berjumpa ek... :(

Blog Widget by LinkWithin