Friday, February 12, 2010

Selamat Tahun Baru Cina 2010


Di kesempatan ini aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru Cina 2010 untuk kawan-kawan opis aku,member sekolah dan sesiapa yang mengenali diriku ini.Moga parayaan tahun ini lebih ceria dari tahun-tahun yang lepas dan bersama-sama kongsi kegembiraan bersama keluarga.Kalu korang pulang ke kampung halaman nanti berhati-hati sewaktu memulakan perjalanan .Pastikan Keadaan rumah korang selamat sebelum ditinggalkan...
Dan yang bukan beragama buddha aku rasa korang pon cuti panjang gak kan.Mesti korang ada planning nak gi bercuti ngan keluarga kan...Korang pon sama yer berhati-hati di jalan raya ye.Ingat lah orang yang tersayang.Pandu cermat jiwa selamat....

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

selamat bercuti kak .. sy cuti smp selasa jer .. pastu dah busy nak gi conference kt terengganu ..adehhh

eza said...

akak pon sama gak sampai selasa jek...heheheh...diana pon ,slamat bercuti yer...

Blog Widget by LinkWithin