Monday, February 22, 2010

Happy Belated Bufday To Muiz

First sekali nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih wat member siber aku Fieza yang sudi menjemput aku sekeluarga datang memeriahkan lagi majlis smbutan ulangtahun pertama anaknya MUIZ pada 20/2/2010.Aku,ijan dan anak-anak jer gi.Suami-suami tak gi sebab sibuk mencari nafkah untuk keluarga...hahahha...anak bini jom kita enjoyyyy....

Di kesempatan ini Auntie harap Muiz jadi anak yang baik,soleh,dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik yer...Terimalah hadiah yang tak seberapa dari Auntie yer...Harap Muiz suka.




2 sekawan dok menjamu selera...





Ijan yang tengah dok menghitung hari nak bersalin.





Seriau aku ngan bebudak ni.Muiz belum tiup lilin lagi.Tapibebudak dah kerumun kek tu.hahahah...dengar cite ada salah seorang budak kat situ dah menjilat goal kat kek tu dan letak balik....sape budak tu yer.Yang nyata bukan anak aku dan Ijan yer...



















Blah malam lak aku ke Mydin,subang jaya beli barang dapur.Tak sesak seperti hari biasa yang aku gi.Senang time nak membayar,tak perlu Q panjang.Pastu ker MCD untuk supper.Skip dinner sebab kekenyangan lagi masa tu.Dah pulun banyak makanan kat rumah Fieza siang nyer....





3 comments:

Nana said...

amboi lawa sungguh na kek dia

SyaNa said...

comel sgt kek tu smp budak len yg teruja
hehee

eza said...

Memang lawa kek tu nana,syana...
takut jek anak2 colet kek tu.masa tu Muiz belum lagi tiup lilin.kang cacat cela plak kek tu....

Blog Widget by LinkWithin