Wednesday, February 17, 2010

Aku dah start keje...

Assalamualaikum semua.....

Rasa malas plak nak masuk keje hari ni.cam nak MC pon der tadi tapi tak bleh ar sebab kengkawan yang berbangsa cina still cuti lagi.Melampau la kan kalu aku pon sambung cuti lagi.Almaklum ler 4 hari cuti dah tentu-tentu rasa malas nak gi keje kan...

Nak cerita pasal tour aku ker Johor...humakaiiii....tour...apa la sangat ker johor tue berbanding mereka-mereka ker oberse kan...tapi tour gak tu kan...nanti-nanti la dulu jer sebab gambar-gambar aku semuanya tunggang langgang.Ada plak tu adik aku dah cut & paste dari memory card camera aku ker laptop dia.Apa da...copy udah ler...Ni jenuh nak soh dia forward balik gambar tu pada aku...Dah ok nanti aku tempek sini yer...Tak der la grand sangat percutian kali ni cuma nak berkongsi sesama ngan korang kegembiraan aku ngan saudara-mara kat kampung, rumah peninggalan arwah atok Lassim aku.Ada wat tahlil sikit dan insiden yang tak ingin terjadi...pepe pon aku happy dapat jumpa saudara-mara yang dah lama tak jumpa....K la chow bedah....

2 comments:

Ayu Jaffar said...

malas kan nak keja..boring giler har ni :(

mama_umar said...

ye,sgt2 malas dtg kije,pikir nk mkn je kt opis ni..kak,cpt2 uplod gambo tour johor yee

Blog Widget by LinkWithin