Friday, February 05, 2010

B...A....bunyinya BA

Ucapan yang ringkas :

"Thanks pada member opis aku Ah Tat sebab belanja kami satu opis makan BIG APPLE.Lain kali beli la lagi.....Farah gak sebab bawa Ah Tat ke JJ beli doughnut ittew.Kalu takde Farah idak ler aku makan BIG ALLPE hari tu... :)"





4 comments:

mama_umar said...

saye klu mkn BA ni kan,pas mkn 2-3 ketul pastu nyesal,hehehe,mkn byk

eza said...

betul la zetty,makan berapa ketul pon tak perasan sebab sedap sangat.nak-nak plak skarang ni banyak dah flavour yg baru

farr@ said...

kalo akk g sana...dh rambang mata nk pilih la..mcm2 flavour skrang ni..

eza said...

tu ar farah.yang ko beli tu pon aku tak tau nak pilih yang mana satu.kalu gi sana lagi la kan..mau borong semua...boleh ker Ah Tat bayar nanti...hehehehe...

Blog Widget by LinkWithin