Saturday, April 11, 2009

Ittew sume kenangan abadi......

Kan aku cakap semalam aku akan kongsi ngan korang gambar-gambar aku zaman dolu-dolu kan....Nah !!!! meh tengok ....Ni antara gambar terpilih jerk tau yang aku rasa molek untuk tatapan umum.....

Yang ni gambar masa family aku tinggal kat Balai Polis Bandar Melaka.Gambar ni di ambil pada 16/09/1977.Hahaha..tengok la kualiti gambar dulu ngan skarang..dulu cam more kepada kaler-kaler merah kan.....kelam-kelam sikit....ah...tak kisah.yang penting ada kenangan......Yang ni gambar aku bersama mak,abang-abang dan maksik-makcik aku.....
Ni gambar aku ngan mak...masa ni aku berusia 8 bulan.Cute sungguh aku masa kekecik.hehehehe.....
Yang ni gambar aku ngan adik ipar aku Linda.Ekceli masa gambar ni diambil aku ngan LInda ni teman sepejabat.Tak sangka plak akan jadi SIL aku.....
Ni plaks pada tahun 1994.Tak silap lepas SPM kot.Tengok tu...Aku kuruskan masa nih....skarang.....????
Yang ni kat kedai gambar.masa tu tengah repair camera aku yang rosak.Dari tokey tu ambil gambar tah per-per baik snap gambar aku ni......Ada orang kata muka aku ni cam anak "KAP LAM YA NGA" betul ke????tu pasal la masa bujang dulu ada ramai orang kulit itam peeeweeeetttt....peeeweeettt kat aku....tak suka...tak suka...tak suka...!!!!Ada plaks tu orang kata aku ni mix....huhuh...bangga la plaks masa tu....memang betul per aku ni mix....Mix gen mak aku ngan ayah aku jadilah aku....

Ada lagi gambar yang aku nak taruk kat sini.wat masa ni...ni dulu la yer....Ada masa lagi aku taruk gambar masa aku sekolah dan gambar masa aku kawen yer.Gambar kawen korang mesti nak tengok kan.......

7 comments:

ijan@2 aka ummihakimi said...

KORANG PASAN X???
GAMBO YG BAWAH SEKALI TU GAMBO SORANG PELAKON YANG PERNAH TIMBULKAN KONTROVERSI SEBELUM N IE....

CUBE KORANG TEKA SAPER???

eza said...

Jan....ko jgn buat firnah plak...dose....

M@L@ said...

eza comei ler ko masa kecik..si irfan ada sikit muker mcm ko...

ha'ah ijaN..mcm pelakon TUT.....

eza said...

mala,skarang pon cumel gak....korang jerk yang tak perasan....

SyaNa said...

cun la ahkak...


kak sye pn dok balai dulu..
yg dinding lubang2 belakang tu la tempat jemur kasot sekolah
hahhaa

Ayu Jaffar said...

eza....peeewitt cun sungguh!

eza said...

Syana :yer betul tu.Akak pon buat lobang2 tu tempat jemur kasot...

Ayu:Cun yer....tapi sekarang sangat2 berlainan dari dedolu ....

Blog Widget by LinkWithin