Saturday, April 11, 2009

Berkunjung ke Butik AVON

Agak lama aku tak ke Butik AVON.Rasanya hampir setahun tak ke sana.Yer ar aku dah kurang make up sejak aku mengalami masalah kulit di muka.Gatal-gatal entah kenapa.Tak tau apa puncanya.Memula cam jerawat tumbuh kat pipi.pastu trus merebak jadi kepingan kat belah pipi kanan.cuak gak ler.Pas jumpa pakar kulit aku dinasihatkan jangan mengambil sebarang produk untuk apply ke muka aku.Alhamdulillah pulih.Tapi bila korek punya korek beg make up aku rupanya dah banyak yang habis.So aku kenalah ke Butik AVON untuk topup balik barang makeup aku tu.....Fiza laks ada kirim kat aku lipstick sebatang.katanya nak kaler pink-pink gittew.....


Ni bukti pembelian semalam kat Butik AVON.

Aku beli eyeshadow.....

Aku beli compact powder......
Jenis Almond yer.....
Lipstick 2 batang.Satu aku yer dan satu lagi untuk Fiza.


Mascara kaler hitam Perfume Far Away
Yang ni aku dapat free bila beli compact powder.Concealer stick untuk letak bawah mata kalu ada kesan hitam ataupon kat parut-parut jerawat.
Dan lagi satu dapat free beg.Hissss..... tak tau la dah brapa koleksi beg free yang aku dah dapat dari AVON.Aku ada byk beg free dari AVON.Cecantik....

8 comments:

ijan@2 aka ummihakimi said...

bagi le sket...
KONG2 org kater

eza said...

lu sape ngan wa nak kong2 nih...ah podah!!!!nak beli sendiri....

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wkakakakaka...
gelakkan ijan,,
jahat aku..

kekza, lawa ler kaler tuh..
pandai kekza carik..hiks..
ni yg x sabar nk pakai nih..
tp lom amik kt farah ler..

eza said...

cepat ambil ...bley pakai nanti...

M@L@ said...

wah byk nyer membeli belah..
ni stock utk 1 thn lah yer...tahun dpn baru beli lg lah yer...

eza said...

Mala,gitu la gamaknya......

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

haaa amikkk complete sekali sopping yer ..

eza said...

Diana : akak betul2 dah lama tak menyopping barang make up ni.tu yang lepaskan hajat beli banyak rupa gittew.pasni tak tau lagi bila akan membeli....

Blog Widget by LinkWithin