Thursday, November 06, 2008

SONY ERRICSON K770i


Akhir nyer bli gak handphone baru pada 1/11/2008 kat area D'Store Klang.Handphone yang sebelum Nokia 6600 memang buat aku heart attack la.......sampai nak dapat darah tinggi pon der.Mengong dah....dari sehari ke sehari ku tahan gak ler niat untuk bli yang baru.Maka, sebab dah tak tahan sangat ler aku ngan rasa tak rela hati mengeluarkan duit di dalam simpanan ku untuk membeli handphone ni.....kopak gak ler poket aku....apa leh buat dah sampai seru.Nak harap orang belikan ...oiiii...jangan nak berangan la....Oh K770i ....harap dikau dapat bertahan lama bersama-sama dengan ku....

2 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

WAH..MABELES...
ENPON BARU..
PAS NI KLU BLOG NI X BERUPDATE GAK X TAU LER DEN...
HUHUHU....

eza said...

heheheh.....

Blog Widget by LinkWithin