Thursday, November 20, 2008

Reseki murah......

Hissss....kenapa la semenjak dua menjak ni asyik jumpa orang jual barang murah-murah.Tangan aku plak pantang jumpa barang-barang cenggitu.sure cair....Apa lagi tabor zakat ler....

Aku dapat tau ada satu kedai eksesori rambut ni nak tutup.Jadi mereka buat jualan lelong untuk sume barang eksesori tu.Aku apa lagi rembat ler barang dua tiga jenis.Korang tengok ek sticker rege pada sepit rambut tu.Ada 14 henggit ler..11 henggit ler...tapi kini dah jadi 5....10 henggit...mana tak menggila.....bli ar....lagi dapat free getah rambut yang cam kat bawah tu kalu bli sepit nih.....pastu nampak plak set cekak rambut ....yang ni lagi best .kalu bli 3 peket bayar 3 henggit.So aku rembat ler 6 peket.....Suka tengok cekak ni sebeb colourful.....best.....best......







T-shirt ni plak cenderahati dari kawan opis aku...Richard.Dia baru balik bercuti dari Pucket,Thailand.Thanks yer Richard sebab belikan aku t-shirt ni.....Aku auka k.....



2 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah murah rezeki kak .... borong sakan nmpk ;-)

eza said...

aaaa...diana,kedai tu dah nk tutup.mereka lelong sume brg kat situ.murah-murah beb.....tu yang ngap trus.....1 siggit ...5 10 henggit...sape x nak kan....

Blog Widget by LinkWithin