Wednesday, November 12, 2008

Kimi sakit....sian dia...

Hari senin lepas member opis Ijan ada terima call dari anak sedara dia kata Kimi sakit mutah-muntah ngan cirit-birit.Ijan dah mula gelisah sebab cuba call laki dia tapi tak berjawab sebab tido mati kot...heheheheh....aku cuma leh sedapkan hati dia dan kata "ala jan....kalu diaorang tak kol lagi tu...maknanyer keadaan still under control la....jgn risau.....kalu masih lagi tak ok dah tentu diaorang akan call ko soh balik...."so,hari tu Ijan keje seperti biasa.Pastu tak henti-henti dia sms aku gi tau anak dia still muntah sampai malam.Aku berseloroh kat ijan "jan, aku rasa kimi sakit tu bukan per...sebab dia nak adik....kan ker kalu orang pompuan ngandong tuan punya badan atau pon si suami akan mabuk.so kali ni anak ko ler mabuk...hehehehe...." sian woo...kita yang dah dewasa ni pon kalu asyik muntah tentu dah lembik ...nikan pulak bebudak.....

Sok nyer Ijan sms kata dia EL untuk hari ni sbb anak dia still tak sihat lagi.Kali ni dia gi check up kat Pantai Medical Centre.At last kene warded.....Petang tu aku gi ziarah Kimi.Sian dia tangan kena cucuk masuk air...tak nangis lak tu.dan aku tengok pon anak dia tak lasak....so kira selamat ler tangan yg kena cucuk tu.....masa aku datang tu misi nak check keadaan Kimi ngan bagi ubat.hahahah...kelakar tol masa misi nak bagi ubat Kimi siap leh kata " tak nak...." hisss.... budak-budak skarang......

K la korang tengok ler gambar semalam yang sempat aku snap masa gi ziarah Kimi.....








Main waki toki ngan Nurin ngan Ifan....Kimi...Kimi....sakit pon tetap nak main.....

Time ni Kimi meronta tak nak makan ubat.Dia leh kata "tak nak......"


Balik dah....bye Kimi.....



2 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kesian kimi..
semoga kimi cepat sembuh ye..

ijan@2 aka ummihakimi said...

wah..kekzanyer gambo lagi best dari I... anyway tq for visiting us...

tq gak for the buah2 tu..hakimi suke sangat

Blog Widget by LinkWithin