Saturday, November 07, 2009

Terasa nak gi shopping la....

Tangan dah cukup-cukup gatal dah ni....Rasa cam nak gi shopping jerk hari ni.Tapi nak shopping kat ner ek??Aku memang perlukan kasut,handbag dan tudung baru...Tapikan bila dah sampai dan nak beli semedang jerk tak berkenan.Korang mesti pernah rasa perasaan cam aku ni kan....Bila takder duit asyik jumpa jerk barang yang cecantik.kalu dah time gaji nak gi beli dah tak cantik pulak....herrrmmmm....heran aku.tu la nafsu.....Nasib baik aku ni bukan kaki shopping.Kalu tak mau rabak poket....hehhehe....

2 comments:

zety said...

btol tu kak,tgh xde duit,siap wat list,dah dpt duit manjang je kensel,heheheh

Nana said...

ye la dah lama gak xg menyoping

Blog Widget by LinkWithin