Monday, November 02, 2009

Happy bufday to Ijan dan Chong.....




Ucapan ini aku nak tujukan kepada dua orang colleague aku.Walaupun hari tak sama tapi jatuh pada bulan yang sama.Untuk Ijan (1/11/09) dan Chong (tak silap aku 16/11/2009 kot),aku ucapkan semoga panjang umur,murah rezeki,merendah diri,tinggi budi pekerti...Gembiralah bersama-sama keluarga tercinta.

Oh ya...seperti biasa akan ada small birthday party celebration kat opis ni.After lunch nanti kalu berkesempatan akan ku update saat-saat yang manis tu untuk dikongsikan bersama ngan korang yer....Tunggu.....

Yang ni sambutan pada tahun lepas....mengimbau kembali saat mereka berdua tengah potong kek....


3 comments:

ijan@2 aka ummihakimi said...

time kaseh kekza..........siap buat entry untuk diriku... malam ni ade orang nak banje makan..bestnyer..

eza said...

sesama....

Priyanka said...
This comment has been removed by the author.
Blog Widget by LinkWithin