Monday, November 02, 2009

Sambungan dari entry kat bawah ni....

Permulaan cerita,apa yang aku boleh katakan di sini KANTOI...KANTOI...Suprise tak menjadi beb...


Bufday gurl & gurl
Tadi Azizan belanja makan nasi bungkus.Terima kasih beb sebab belanja kami tadi...
Yang ni bungkusan aku nye.....

Pastu kami hadiahkan Azizan dan Chong sebiji kek chocolate "RONALDO..." ngan hadiah yang tak seberapa...Harap korang suka la ek...








Ijan dapat frame gambar

Dan Chong kami hadiahkan jam ....
Insyaallah lagi 2 minggu turn Chong plaks akan belanja kami sume makan.Pastu tutup dah lembaran celebrate bufday party 2009 kami.Maka awal tahun depan bersedialah wahai CEO...CEO...sekalian....Sapekah CEO...CEO ittew....????Nantikan kemunculannya....ahakkkk....

5 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

oklah kawan2 celebrate .. aiks mak yong belanja laks .. murah rezekie .. slim manten jer si ijan nieh ;-)

M@L@ said...

epy b'day to ijan & chong... aku malas nak buat entry so aku wish kat sini yer... tks belanje mkn nasi campur kat mydin.. mmg sedap...

eza said...

saje buat kasi hepi2 kat opis ni.idak ler tension asyik wat keje jerk...betol ler...perut dia kecik jerk...

eza said...

kenyangkan mala....

Priyanka said...

Good post and looking forward for future updates

Thanks
SEO Services

Blog Widget by LinkWithin