Monday, February 02, 2009

Mari berkaraoke....yahooo!!!!

Semalam hubby sound kat aku yang dia nak belanja kita orang adik beradik gi karaoke.aku rasa tak der mood jerk nak gi berkaraoke.then beri pendapat yang bernas kat hubby pi main bowling sebab aku tak pernah pon main bowling dan bila setiap kali nak main sure lane penuh.Hubby cakap kita tengok dulu keadaan kalu karaoke penuh kita gi main bowling.Wokey la...sampai kat Klang Perade dlm kol 6.40pm gitew.lewat gi sebab hubby keje blah pagi.Jem ler plaks kat Klang.cuba tengok gambar yang aku attach.





Bilik untuk berkaraoke ada tapi kena tunggu 1/2 hour lagi ler.Tak kisah ler sebab adik-adik yang lain tak sampai lagi.Dari dok melangung kat situ better aku gi tengok orang main bowling.Fuhhhh!!!! lane penuh seh....hisss.....malas ler nak cerita lagi.....ok la....tengok ler gambar....




Ekceli ada lagi gambar aku nak taruk kat sini tapi tak der dalam simpanan aku.Sok-sok aku update gambar tu ek....aksi-aksi artis yang tak berapa glamer "MENYUMBANGKAN"lagu....hehehehe.....nantikan yer.....

2 comments:

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

sporting ler laki ko leh ajak karaoke lg tue..
aper lagu ko nyanyi? tak rakam ker?leh kiter org dengo suara sumbang ko itew...

eza said...

laki aku kalu karaoke tu ok la...tp dia x kan menyanyi open la....kira2 nyanyian ekslusive.insan terpilih jerk dapat dengar....hahaha....byk 3-4 lagu aku nyanyi.sume lagu rock2 kapak zaman 90an ler.rakam lagu...idak ler....

Blog Widget by LinkWithin