Wednesday, February 11, 2009

Jalan-jalan cari makan

Semenjak dua menjak ni kerap gak kita orang gi makan kat Giant,Bukit Tinggi.Ni sume sebab rayuan dari Fieza.Sian laks aku tengok.Yer ar kat opis dia tak der kawan.So kalu ada pepe pon kita orang ler tempat untuk dia ngadu....Tadi sempat gak aku snap gambar makanan yang kita orang makan tadi.Aku nyer tak best langsung.Saja nak cuba sebab ari tu Ijan makan sedap ler plaks aku rasa.Agaknyer orang punya...memang ler sedap....Kali ni Mala tak ikut sebab dia ada bawa bekal.So kita orang gi berempat.Aku,Ijan,Farah ngan Fieza.On d way nak sampai giant pick up Fieza kat depan opis dia.Ok la takat Giant tu leh la gi makan kalu jauh sikit rasanya tak sempat kot.Tu pon terlajak gak ler masuk opis lebih 10 minit kot dari kol 2pm.Sib baik boss kat sini tak kisah sangat.Janji kerja beres.....Eh kengkawan apa kata kita cuba gi makan kat JJ plaks nak???? nak tak????


Ni aku punya "Fried Hokkien Mee"
Ijan punya laks " Nasi ayam claypot"

Farah laks makan "Yee mee sizzling"
"Tomyam mee..." sapa punya...???? Fieza yang punya.....


3 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wahhhh....rayuan sukma ku menjadik...hahhaa...

jusco??
ok jer ni hal...
korang ler...takut masuk lambat kang...
huhuhu...

ida81 said...

aduii..terliur la tgk mknan ni..huhu...lapo...lapo....

eza said...

ala ida pandai masak...nanti leh ar buat....

Blog Widget by LinkWithin