Wednesday, January 28, 2009

Bufday Aku Yang Ke-32

Entry yang dah basi ni berlaku sekitar opis dan Din Tomyam.

20hb hari tu genaplah umur aku yang ker-32 tahun.Seperti tahun-tahun yang lalu majlis berlangsung secara kecil-kecilan tetapi meriah.Memula party kecil kat opis aku nak cerita.Yang menarik tentang hari tu,aku berkongsi tarikh lahir bersama ngan boss aku "MR.ANG".Tangahari aku belanja bebudak opis ni makan Orang Tua aka KFC.Dan bebudak opis ni raikan aku ngan kek dari Secret Recipe.Memang best cheese kek ni.Tapi yang herannya masa bufday aku jerk dia orang beli kek dari Secret Recipe.Bila party lain idak ler pulak.....Apa-apa pon aku terharu k......


Kek yang sangat sedap.....




Yang ni masa acara potong kek.Malu bercampur terharu masa tu k.....Boss aku tak dapat join sebab keBZan yang melanda....Dah habis party baru nampak batang idung Boss.



KFC ....sehingga menjilat jari you.....
Sesi menjamu selera.Sambil makan sambil borak.Seronok beb.Ah Loon wat lawak...gamat satu conference tu....Release tension beb......






Belah malam hubby belanja makan seafood.






Antara menu yang di order .....
Timun ngan sambal belacan
Telur dadar
Ayam halia
Kerabu mangga
Khailan Ikan Masin

Tomyam
Fresh Orange
Siakap 3 rasa

Hadiah yang aku dapat .Bunga suprise dari suami.Penghantar bunga hantar jambangan bunga tu kat opis.Hisss...sungguh lama aku dah tak dapat bunga.Tu yang terkejut beruk kejap..... Suamu ada gak bagi hadiah lain tapi gambar elek.Ada masa aku snap la gambar hadiah tu.....

Bebudak opis hadiahkan benda ni kat aku.Cute nyer....

Selendang kaler pink ni pemberian dari SIL Ayu.Tq yer......


Apa yang leh aku katakan disini,terima kasih kepada sume yang terlibat dalam menjayakan bufday party kecil-kecilan aku ni.Next yer kita wat lagi ek....

2 comments:

iswatie "colours of life" said...

epi besday kak angkat

eza said...

tq..tq...
hadiahnyer mana???

Blog Widget by LinkWithin