Friday, September 12, 2008

Thanks Mas....

My friend from Singapore buat kejutan lagi.Semalam datang ler courier servis DHL kat opis ku ini.Ingatkan document dari salah satu customer kita orang, tetapi silap jangkaan ku.Rupa-rupanya Mas kasi gift kat aku ngan Nurin anak aku.Patut ler dua hari lepas dia tanya kat aku tolong pilih mana satu rantai yang cantik.Hehehehehe.....tup-tup rantai tu dah ada kat depan aku.Terkejut berok aku kejap semalam....Member-member kat opis ni sume jeles tau.....sorry ini sume untuk aku ek.....korang leh tengok jerk.....nak pinjam no hal,tapi kalu nak ambil trus wat harta ,kirim salam ler.....To Mas thank you very much yer....Rasa segan ler pulak orang tu asyik bagi hadiah kat aku.....

Yang ni untuk Nurin

Ni plaks untuk aku.Cantik kan warna accessories nih....

4 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak eza...
santeekkkk ler....
nk pinjam tuk setahun bleh..

eza said...

Boleh...boleh....boleh blah !!!!!
Nak bli ler sendiri....hahahaha...

ijan@2 aka ummihakimi said...

X JELES PON...LEH BELI SENDIRI....HAHAHHAHAHAHAHAHA....

KEKZA TGK LER..KOMPOM RAYA PERTAMA RANTAI BIRU DA X DE DA...

eza said...

kalu cam tu aku dah tau sape yg amek....hehehe....toyolll.....

Blog Widget by LinkWithin