Saturday, September 27, 2008

Berbuka kat Bagan Seafood - 26/09/2008

Alhamdulillah.....di akhir-akhir bulan Ramadhan ni rezeki murah gamak nyer.Mana idak nyer.....Bos blanje makan berbuka pose la....customer bagi duit raya la....bos pon ada bagi gak duit raya walaupon tak sebanyak tahun-tahun lepas..hehehee....syok....

Ok....korang layan la gambar-gambar masa kita orang berbuka pose semalam kat Bagan Seafood,Port Klang.Tiga orang staff opis ni tak dapat hadir sebab ada masalah yang tak dapat dielak.



Kuih muih pihak restoran kasi free sempena bulan Ramadhan.Makan ni dulu untuk berbuka sebelum lain-lain lauk siap dimasak.
Chong , Jess ngan Steven
Tengah tunggu masa untuk berbuka
Farah ngan boyfriend Ah tat

Suasana restoran semalam cukup sesak ngan ramai pengunjung datang untuk berbuka pose.Agaknyer last day kot berbuka pose bersama-sama rakan sebab ada yang dah mula bercuti hari sabtu.Nak balik kampong beb...Raya.....
Sayur kailan ikan masin
Butter prawn
Tauhu jepon
Air tembikai
Nasi Ketam
Tengok tu ramai pengunjung.....Kalu hari biasa idak ler gini rupe nyer..... Farah,Mala & Ida....Tiga pompan yang cukup kecoh semalam.Gelak sampai tak ingat dunia.....Astaga....


Taukeh & taukeh soh.Tq bos....blanja makan....
Abang Busra
Ekceli makan-makan ni hanya untuk staff.Tapi aku kesian kat Nurin sbb dia pose kan...Untuk bagi galakan & semangat untuk pose aku bawa dia sekali.Bos tak kisah la plak....Tq sekali lagi bos......
Dahaga selepas seharian berpuasa





4 comments:

ijan@2 aka ummihakimi said...

sampai hati korang tinggalakn daku....
x pe ku sedar..diriku hanya setakat melukut ditepi gantang...

eza said...

ha...ni yang wat aku meluat tgk ko....jgn ko kata aku tak ajak ek....KO yang x nak.Jgn nak putar cite."Kap lam ya nga" la ko ni.....

Cerpelai said...

Kehkehkeh..
Tak elok kantoikan dak Farah tu dalam blog.. lenkali hantar kat suratkhabar terus..!!
Hensem pulak Ah Tat tu.. (Bodek maut mintak belanja KFC)

eza said...

mr cerpelai....harussss....

Blog Widget by LinkWithin