Wednesday, January 20, 2010

Hari ini hari kelahiran aku....



Meningkat lagi usiaku untuk hari ini.Kini aku dah 33 tahun.Dah besar panjang ni idak ler merancang nak celebrate bufday aku.Yang nyata hari ni akan ku jamu kawan-kawan opis aku lunch.Makan per tunggu ek...akan di war-war kan nanti.Huhuhuuu...tak tau la kalu ada yang nak wat kejutan kat aku...buat bufday party kat aku....oiiittt!!!!! jangan nak berangan ler....En.Yeop dah awal-awal wish kat aku tengah malam tadi walaupun masa tu dia kat tempat keje....terharu beb....tapikan bayang-bayang hadiah tak nampak pon.....oiiitttt!!!! kalu orang nak kasi hadiah tu harus ikhlas kan...jangan di minta-minta....huhuhh.....aku sedar masalah kewangan keluarga ku....tak per la....tak der hadiah pon.....yang penting ada orang yang menyayangi aku dan ingat tarikh keramat ni....




Buat diri ku yang tembam mambam ni.....hey !!!! bila lagi nak kurus !!!!.....ah....lantak ler....diri aku kan...tapi memang harus ku kurus kembali cam dulu-dulu like miss world....perasan...Ucapan buat diri ku ini,jangan malas-malas lagi dah...aku harap rezeki untuk hari-hari mendatang melimpah ruah,kesihatan yang baik dan yang paling penting aku akan cuba untuk memperbesarkan lagi keluargaku....bagi sape-sape yang dah tau pasal pregnency aku yang lalu sokongan moral dari korang amat penting....



Oh.....buat pengetahuan korang aku berkongsi tarikh kelahiran ngan bos aku...sama beb....harap hari ni bos aku ada kat opis untuk celebrate sesama bufday.potong kek sesama...tu pon kalu kek ada lew....hheheh.....bos....moga bos sihat selalu yer dan murah rezeki....bos....tahun tak der bonus ker..????



Ok la...lama bebenar aku tak tempek gambar aku kat sini.Almaklum ler....aku ni kan camerawoman.jadi nya dah tentu-tentu gambar aku jarang diambil....secara xklusive aku taruk gambar aku kat sini ek....gambar syok sendiri...snap gambar sendiri tadi ....hohohoh...snap masa member-member blum datang opis lagi....ok...chow bedah....




9 comments:

Nana said...

happy birthday kak
semoga panjang umur
murah rezki
semoga bahagia selalu

** atie + farid + aisyah ** said...

hepy besday kak eza yg comel gebu ni..moga sentaisa happy, pjg umo, murah rezeki & bahagia hingga hujung nyawa...

eza said...

Nana : Amin,terima kasih nana...

atie : terima kasih atie....

Ayu Jaffar said...

hepi birthday kakak :p

semoga panjang umur
murah rezki
& bertambah gebu :p

Anonymous said...

hEpPy bIrThDaY kAk eZa.. Fuh diam tak diam dh 33 thn umur cik akk kte ni..ok kak semoga dimurahkan rezeki melimpah ruah dan sentiasa berbahagia disamping keluarga..

p/s : dpt sejambak bunga dari husbund terchenta,jeles i

eza said...

thanks ayu...

eza said...

Tq yer farah.hahaha....farah sila jgan jeles ngan bunga yg akak dapat tadi yer...soh ler abg "A" belikan....

Nina Rizwina said...

happy birthday kak eza..:) semoga sentiasa murah rezeki and sentiasa bahagia...semoga kak eza cepat2 dapat baby lagi..amin...:)

eza said...

Tq nina..harap2 begitu ler nina...tak sabar nak menimang cahayamata lagi...Amin

Blog Widget by LinkWithin