Tuesday, September 29, 2009

Dah mula bekerja....setelah sekian lama cuti.....

Hahahaha...gaya tajuk cam aku ni cuti berbulan-bulan plaks.....padahal cuma 1 week jerk.cuti raya...tentu korang tertanya-tanya bila nk update blog ni kan...terutama cite pasal hari raya kan...???sebenarnya nak update semalam tapi camera tertinggal kat umah ler plaks.Jadi idak ler berupdate blog aku ni.but hari ni dah bawa ke opis.Jap lagi kalu ada free aku boh kat sini yer.kongsi cite ngan korang sekitar raya kat kampung....harap korang bersabar yer....

2 comments:

Nana said...

slamat kembali bekerja..malas kan dah cuti lama2 nak dtg keje lagi

eza said...

betul tu nana...malas ya amat....

Blog Widget by LinkWithin