Tuesday, September 15, 2009

Boss belanja buka puasa

Sabtu lepas bos aku belanja buka puasa.Mekasih yer bos....Makan kat area Pulau Carey.Restoran Santai Ria....Makanan ala-ala seafood.Banyak beb makanan yang kami order.Penuh meja.Sampai sengkak perut aku nih....Antara makanan yang diorder adalah :



  • Ikan siakap 3 rasa & stim

  • Sambal udang petai

  • Sotong goreng

  • Telur bistik

  • Kailan ikan masin

  • Tomyam campur

  • Burung puyuh goreng

  • Orange & watermelon juice

  • Buah-buahan

Sementara menunggu waktu berbuka puasa lepak kat tepi restoran tengok air.....




Apa la tiga orang budak ni bualkan.....





Aku...biasa la kan.Family kapel....Kalu ada pepe sure ngan family ijan nyer.Dah ngam ma....









Sessi yang ditunggu-tunggu.Karaoke.Tapi gambar aku tengah nyanyi tak per la plak.Sampai hati sorang korang tak snap gambar aku.Eh...tapi masa aku nyanyi rasanya aku nampak ada sorang hamba allah tu ambil gambar aku.Ida...mananya ????


4 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

rajin bos belanja mkn2 yer kak .. eh ada yer seafood best kat area pulau carey tue .. x tau laks ..

eza said...

akak pon 1st time ke situ.kalu tak haram akak tak tau yang kat situ ada seafood restaurant....

Nana said...

rasa mcm penah g je tempat ni.kat tanjung gila ek?

eza said...

bukan nana...ni kat pulau carey

Blog Widget by LinkWithin