Tuesday, September 15, 2009

Bersawang dah ek.....

Salam Ramadhan buat kawan-kawan semua.Maaf ler kalu ada yang menjengah sini tak der cerita terbaru.Wat masa kini aku still dilanda penyakit "M" yang melampau-lampau.Datang opis ni pon sebab aku masih beringat lagi bahawasanya aku ni hanya makan gaji jerk.Kang kena buang keja tak ker aku yang susah nanti.Kerja-kerja rumah???? banyak yang aku mengelat.....melampau betul kan .....aiyakkkk !!!! sampai bila ianya aku berlarutan....entah lah....


Ha.....ekceli kat sini aku nak kasi tau korang satu berita gembira.Tapi nanti ler...Sampai ianya dah betul-betul sahih akak ku war-warkan di sini.Wat masa ni still under....P&C....P&C per kebendenyer sebab dah ada yang tau.tu pon yang terdekat dengan ku aje yer.....heheheheh......Fiza...ko jangan mulut celupar ek.....Insyallah,kalu semuanya selamat akan ku cerita kan kelak....Wat masa ni korang berteka-teki la dulu ek....


Amacam ngan preparation raya korang??? dah settle ker belum??? aku masih lagi tak sempurna persiapan.Ada certain-certain part yang masih belum beres....Ok la kat sini aku listkan apa yang dah settle ngan yang belum lagi....




  • Baju raya anak-anak - settle

  • Baju raya aku dan En.Yeop - Takat baju kurung ngan melayu dah settle.Cuma yang casual jer belum lagi....

  • Hadiah untuk Mak,Ayah dan anak-anak sedara - belum beb....

  • Kuih raya - settle

  • Mengemas rumah cam ruang tamu,dapur,bilik - settle tapi dah berselerak balik...huwaaaaaa....tension ler cam ni...

  • Kemas beg nak balik kampung - belum buat.Rasanya hari Khamis nanti baru nak pack ler...

  • Tukar duit - settle

  • Service kereta - settle

  • Beli perabot ??? - cam nak tambah jerk.Tapi tengok ler kalu ada budget lebih nanti.Ingat nak rembat console table .Dah usyar dah ari tu.....

  • Mengecat rumah - settle dah sebelum ramadhan lagi...

  • Window Blind - Kat dapur masih lagi tak berlangsir...hisssss....bila nak pasang nih...

    eeee.....kalu ikut-ikutkan banyak lagi yang tak settle nih......Entah ler....Tahun ni tak der mood ler nak raya.Tu yang preparation banyak tak siap lagi....Jangan tanya kenapa aku tak der mood ek.Ni sume ada kaitan ngan perenggan atas yang kedua....Bebudak opis nih siap soh aku wat open house lagi.....ohhhhh!!! tengok ler nanti....tu sume tak leh decide skarang.Kalu ada budget lebih ada ler open house.Korang jangan berharap sangat ek....Tapi ini tak bermakna korang tak leh datang rumah aku...sila..sila....dialu-alukan....jangan salah anggap ek...



    Ada sikit gambar untuk korang jamu mata.....

    Lampu baru yer.....



    Anak-anak aku main bunga api....






    2 comments:

    Ayu Jaffar said...

    Eza,

    ~ Selamat Hari Raya ~
    Maaf zahir & batin


    silau jek tgk lampu baru...canteeeeek!

    s2m3r said...

    tantiknya lampooooOOO

    Blog Widget by LinkWithin