Friday, April 09, 2010

Per nak di updatekan ek???

Hissss...agak buntu plus malas nak update blog ni...

Per yang aku nak kongsi hari ni,wat masa skarang opis aku tunggang langgang sebab level ground floor akan di tutup dan kami yang dok kat ground floor nui sedang mengemas untuk naik tingkat atas.Huhhhh...cukup malasnya nak mengemas.dah ler meja aku ni cam kedai sobenior...banyak barang beb.Huwaaaa...tak best ler dok kat atas....nanti MPK datang check parking kete camner???Dah ler kami-kami sume ni tak berapa gemar bayar parking.Alamatnya selalu kena saman ler.kalu dok kat bawah ni bleh nampak MPK datang nak saman kete kami...hahahaha...lagi satu tak dapat ler kami nak kepochi hal-hal yang berlaku depan opis kami nanti.....huh....malas sungguh nak panjat tangga setiap hari....tapi apakan daya.Kami terpaksa akur ngan keputusan boss sebab nak cut cost....Aku terpaksa merelakan lah....

4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kak naper tak amik parking bulanan yg byr bulan2???

ps > betul ker kak tak nmpk tulisan kt blog ?? org lain ok jer ????

Linda said...

pasal pass parking.. ssh aper bkl adik ipar kan ade..

so makna nyer korg dh x sewa tgkat bwh lg lah yerk?

eza said...

bukan x nak diana.dulu ada bli parking bulanan tu RM80 sebulan, tapi org MPK tu ikut suka suki dia jerk nak datang.skarang ni dah berbulan bulan dia org tak datang check.tu yg rasa cam tak perlu beli...tp tengok ler nanti camner..

camner ek nak ckp pasal tulisan kat blog diana tu...bleh baca gak tapi bila akk scroll down tulisan tu hilang.pastu ada balik...pastu hilang...pastu ada balik...cam chips more...

eza said...

Linda FYI,kami bukan menyewa.Ini adalah bangunan kami.boss nak cut cost nak wat camner...rasanya nanti boss akan advertise kasi orang sewa kot...

Blog Widget by LinkWithin