Thursday, April 22, 2010

Nurin kasi bunga...

Assalamualaikum dan salam sejahtera kengkawan sume....Hari ni nak update sikit blog aku yang dah bersawang nih...



Walaupon hari Ibu akan diraikan pada minggu kedua bulan Mei,aku dah dapat gift dari Nurin.Gembira bercampur terharu.Tak terkata aku seketika.Nurin beli bunga ni kat sekolah dia.Beli seringgit dapat 4 kuntum.Dua kuntum aku dan dua lagi buat bbsitter.Walaupon bunga plastik ibu tetap menghargainya.Terima kasih Nurin.Ibu sayang anak-anak ibu walaupon ada kalanya ibu bertukar jadi singa lapar...hehehehe...


4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

heh..heh.. ayat last tue buat sy tergelakkkkkk kak ;-)

eza said...

memang betul diana....hari2 nak kena mengaum..kalu x sume benda x jalan...ko tunggu ler nanti adam ngan aidil dah besar sikit sure akan jadi cam akk gak...

Ayu Jaffar said...

mesti singa comel ni! yaya pulak panggil sy raksasa bumi..

bestnyer dpt bunga....tanda ingatan anak kepasa ibunya :p

eza said...

gembira tak terhingga tau ayu...

Blog Widget by LinkWithin