Saturday, April 24, 2010

Farewell party buat Farah

Ekceli Farah monday tu last day keje kat sini.But farewell party ni lambat buat sebab keadaan yang tak mengizinkan untuk diraikan.So posponed ke hari Jumaat semalam.Kami just belanja Farah mamam KFC jerk...party pertama setelah aku and d'geng kena transfer ke tingkat atas.Agak tak selesa sungguh sebab tempat nak makan sangat-sangat tak sesuai.Dulu ada conference room merangkap tempat makan-makan,sembahyang etc....la ni kami terpaksa mamam kat bilik Ivy...sian kami.Jom layan gambar....






Pas makan kami semua gila kose jap.sakan snap gambar...heheheh....












Farah...babai...moga ko sukses ngan life ko yer...


3 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kak mala keje lagi ker ..bkn dah nak dekat due tue ;-)

eza said...

dah bersalin semalam diana....

farr@ said...

meriah la jugak kak party tu.. boleh siap posing dlm bilik bos lgi..

Blog Widget by LinkWithin