Tuesday, July 29, 2008

Hapi Bufday to Hubby & Cik Ayu

Kali ni lambat bebenor nak update blog ni.Penyakit "M" kalu dah datang.....hrrrummmmm....payah.Nak wat per pon tak jadi.

Entry kali ni nk cite pasal bufday hubby pada 24/7/2008.Tak der pepe suprise pon .Seperti biasa aku tempah kek.bukan kek bulat @ empat segi .kali ni aku tempah cup kek specel jerk .jenuh gak ler pikir peten per untuk cup kek tu.Search kat blog2 org.so terjumpa la 3-4 design yg agak menarik perhatian ku.Aku search ngan fiza time lunch.Sok sek bedua ngan fiza nk pilih peten yang cecantik sbb dia pon nak tempah gak utk bufday anak ngan ayah dia.Bufday hubby seperti biasa kitaorg buat kat pizza hut bayu perdana klang.Dah memang resam kami sekeluarga kalu ada bufday mesti wat kat pizza hut.Apa yg best nyer bufday hubby ku di kongsi bersam ngan adik hubby Cik Ayu.sama date beb....huhhh !!!! tak tau la camner MIL aku leh plaining tarikh lahir anak sama ek....bukan senang beb.....rezeki tuhan....Alhamdulillah....Ok la...tak tau apa lagi nak cite.Korang layan la gambar2 kat bawah ni ek....

Cup kek bebiasa jerk....

Mak aiiii stoberi......



Bufday boy.Hubby memang payah nak snap gambar dia.tengok la gambar ni....
Cik Ayu



Irfan ,Nurin ngan sepupu Aiman

Nurin





4 comments:

ijan@2 aka ummihakimi said...

anyway tq sbb sudi bg i cupcakes tu....
Happy bufdey utk En Yusmadi aka Yob dan Ayu..aka Nurhana.....aik..terbalik pulak...

ijan@2 aka ummihakimi said...

Kekza..lain kali banje pizza plak...hafizailyana aku x mo..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

haipp....ijan..aku tersedak sploh kali ni..
upenye koarng ngata aku erk..
hahaha....
wah!!!cantek , menarik, tertarik cupcakes ni memang the bombbbb...

kekza...kite tgk cupcakes sampai lapo perut erk..hihihi

eza said...

fieza,kalu opis ko kat sini sure aku bagi ko rasa cup kek tu....

Blog Widget by LinkWithin