Tuesday, May 25, 2010

Ulangtahun ke-9 perkahwinan kami


Esok 26/5/2010 genap lah usia 9 tahun perkahwinan aku ngan somi tercinta En Yeop.Apa yang aku harapkan disini moga usia perkahwinan aku ini berkekalan hingga ke akhir hayat kami.Moga di murahkan rezeki kami sekeluarga.Hidup bahagia di samping anak-anak.Harap-harap projek untuk menambahkan ahli keluarga berjaya la ek....korang doakan yer...

Esok aku cuti.niat di hati nak celebrate aniberseri ni ngan En.Yeop....Heeerrrmmmm... ntah ler....jadi ker tak.Akhir-akhir ni banyak keje plak laki aku tu.Ni pon last minit nyer plainning.Lagi pon dah berbulan-bulan tak ambil cuti.Dari sehari ke sehari nak apply cuti.tapi tak tau nak wat per dan ke mana...Tak per la ,kalu sok En.Yeop keje aku celebrate sesorang je la...Perkara penting yang aku nak buat esok....hahahaha....nak berkaraoke.Bagi korang biasa jerk kan.Tapi tidak bagi aku.Menyanyi dah menjadi darah daging aku....dahsyat tu...betol...tak tipu...Sehari tak nyanyi sungguh tak tenteram jiwa aku.Kiranya irama dan lagu tak dapat dipisahkan...Aku dan En Yeop mempunyai citarasa irama lagu yang sama.So tak jadi masalah dalam pemilihan lagu.Kami rock kapak...heheheheh...Pastu makan-makan ker...ok la tu kan...shopping???? tak moh ar...Gi spa pon ok gak ek....releks-releks kan diri.Beli hadiah??errrmmm tak kot...Tu jer la...


Pada adik beradik ipar duai..sorry yer anda-anda sume tak leh kacau daun.Kami nak berdua-duaan.Nak berkaraoke bersama aku???lain kali yer...Takut kang kalu di ajak lain plak cite.Dah ler ada orang tu request nak nyanyi sampai 9 lagu...huhhhh...tu baru sorang request.Yang lelain?? korang nak nyanyi brapa lagu?Last-last aku yang gigit jari...so ,korang lain kali yer....jangan marah arrr....

5 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

heppi aniv kak .. wauweee 9 thn tue .. dah sepasang dah hero ada .. heroin pun ada ;-)

eza said...

Alhamdulilah.Terima kasih diana...

iswatie "colours of life" said...

Happy anniversary kak eza n hubby...semoga 'projek' tambah anak berjaya...

buat apa pi karoeke esok...esk gi projek kat hotel la..larikkkkkkk

eza said...

hahahah...wati2x...idea ko tu kan,kalu di fikir2 kan baik aku jalankan projek kat rumah jer.sok kat rumah x der orang....pepe pon tq yer...

Ayu Jaffar said...

hepi anniversary eza!

heheheeh
semoga 'projek' berjln lancar :p

Blog Widget by LinkWithin