Monday, August 09, 2010

Terjumpa kawan siber....

31/7 hari tu aku g attend wedding kezen aku kat Ampang.Tetiba aku terpandang seraut wajah yang aku kenal kat alam siber.Nana a.k.a. Nanamrul a.k.a mama damia.Memula terpandang nana dalam hati aku berdetik nama dia.tapi tak moh kacau sebab masa tu nana tengah sibuk posing sakan depan camera...hehehe...dan aku plak nak ambil makanan.bila aku pusing balik minah tu dah tak der...agaknya aku silap orang kot....ok la...forget it...

Pas dah siap makan aku bangun nak gi cari sedara mara yang lain.Aku nampak lagi nana dan trus aku sapa dia...betul la aku tak silap orang....hahahhaha...nice to meet yu la nana....harap kita dapat jumpa lagi ek...


Aku,Damia comel dan Nana....

3 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhh rezeki jumpa nana member blog ;-)

eza said...

tu ar diana...ramah budaknya...

Nana said...

ehhehe..baru perasan entry ni
nice to meet you kak

Blog Widget by LinkWithin